Chang-i op nummer 2 in Chinese Restaurant Top 100

Chang-i op nummer 2 in Chinese Restaurant Top 100

Ondernemer Alex Chang van Chang-i in Amsterdam wil zijn gasten ontvangen als ware vips en vult het begrip gastvrijheid professioneel in. Chang-i eindigt op de tweede plaats in de Top 100 Chinese Restaurants.

Net als de winnaar klimt ook Chang-i in deze ranglijst van Misset Horeca die twee jaar geleden voor het eerst werd uitgebracht. Chang-i wist toen de zesde plaats te bemachtigen. Ook toen vielen het prachtige interieur, de innovatieve menukaart en de aandacht voor de wijnen al op.

De Chinese keuken is authentiek en innovatief. Aan het hoofd staat chef-kok Yong Chang, broer van Alex Chang. Hij werkt samen met een Nederlandse chef-kok. De jury prijst de uitstekende spijs-wijncombinaties.

Belangrijke pijler onder het succes van de ondernemers Chang is hun visie op personeel. Medewerkers moeten lekker in hun vel zitten om een goed gevoel over te kunnen dragen op hun gasten, luidt het devies. Rust op en buiten het werk is daarom belangrijk, stellen zij. Chang-i draagt de notering in de vorige Top 100 met trots uit in het restaurant.

» Bekijk hier de Chinese Restaurant Top 100 2011

Meer nieuws over de Chinese Top 100:

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.