nieuws

Chang-i op nummer 2 in Chinese Restaurant Top 100

Restaurant

Ondernemer Alex Chang van Chang-i in Amsterdam wil zijn gasten ontvangen als ware vips en vult het begrip gastvrijheid professioneel in. Chang-i eindigt op de tweede plaats in de Top 100 Chinese Restaurants.

Chang-i op nummer 2 in Chinese Restaurant Top 100

Net als de winnaar klimt ook Chang-i in deze ranglijst van Misset Horeca die twee jaar geleden voor het eerst werd uitgebracht. Chang-i wist toen de zesde plaats te bemachtigen. Ook toen vielen het prachtige interieur, de innovatieve menukaart en de aandacht voor de wijnen al op.

De Chinese keuken is authentiek en innovatief. Aan het hoofd staat chef-kok Yong Chang, broer van Alex Chang. Hij werkt samen met een Nederlandse chef-kok. De jury prijst de uitstekende spijs-wijncombinaties.

Belangrijke pijler onder het succes van de ondernemers Chang is hun visie op personeel. Medewerkers moeten lekker in hun vel zitten om een goed gevoel over te kunnen dragen op hun gasten, luidt het devies. Rust op en buiten het werk is daarom belangrijk, stellen zij. Chang-i draagt de notering in de vorige Top 100 met trots uit in het restaurant.

» Bekijk hier de Chinese Restaurant Top 100 2011

Meer nieuws over de Chinese Top 100:

Reageer op dit artikel