nieuws

Chaudfontaine wint drie sterren op iTQi

Restaurant

De jury van het Taste & Quality Institute (iTQi) vond de licht bruisende variant van chaudfontaine water ‘exceptioneel’ en beloonde het product met drie sterren. iTQi is een organisatie van chefs en sommeliers die elk jaar producten testen en bekronen.

Chaudfontaine wint drie sterren op iTQi

De producten worden blind getest om de nadruk te leggen op de intensiteit van het smaakgenot. Criteria zijn ‘de eerste indruk’, presentatie, geur, structuur, smaak en smaakherkenning.

Speciale fles

Chaudfontaine heeft een nieuw vormgegeven fles ontwikkeld die mooi staat op een gedekte tafel. Het is een halve liter glazen fles. Alle drie de varianten – plat, licht bruisend en bruisend – zijn zo beschikbaar.

Jeroen Lampe

Jeroen Lampe, brand manager bij Chaudfontaine is trots op de drie sterren accreditatie van iTQi. ‘We willen de restaurateur in Nederland meer beekend maken met de toegevoegde waarde van mineraalwater bij de maaltijd. We hebben een speciale waterkaart ontwikkeld die de verschillende waters met hun kenmerken en de beste combinaties met eten of wijn uiteenzet. Dit biedt hem eenvoudig de mogelijkheid om gasten een extra verfijnde maaltijd te laten beleven en een ware smaaksensatie op tafel te zetten.’

iTQi

De jury van het International Taste & Quality Institute bestaat uit 120 bekende chefs en drankexperts die lid zijn van de 12 meest prestigieuze Europese culinaire verenigingen. De scores lopen van één tot drie sterren.

Hier staan alle winnaars van iTQi.

Reageer op dit artikel