nieuws

Chef Groot Paardenburg naar Las Palmas

Restaurant

Martin Ozinga volgt binnenkort de vertrokken Erik van Dam op als chef-kok van visrestaurant Las Palmas in Rotterdam. Ozinga komt over van Groot-Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel, dat onlangs door de Engel Groep werd verkocht aan Ron Blaauw.

Chef Groot Paardenburg naar Las Palmas

Dat laat David Crouwel, naast Herman den Blijker eigenaar van de Engel Groep, weten aan de internetredactie van Misset Horeca. Ozinga werkt al vijf jaar voor de Engel Groep en start 24 januari bij Las Palmas.

‘We hebben niet lang hoeven zoeken. Martin konden we doorschuiven door de verkoop van Groot Paardenburg waar hij chef-kok was. Met hem in Las Palmas wordt het alleen maar beter’, aldus Crouwel.

Ozinga volgt Van Dam op, die in oktober vertrok. Van Dam werkte slechts enkele maanden voor het restaurant na het winnen van de wedstrijd Herman’s Helden. In deze tv-serie was te zien hoe in een afvalrace de nieuwe chef-kok voor het eveneens nieuwe restaurant Las Palmas werd gekozen. Van Dam kon niet aarden in Rotterdam. Hij gaat koken voor een nieuw te openen hotel annex restaurant De Rechtbank in Utrecht.

Zie ook

Reageer op dit artikel