nieuws

Chef-kok Blom weg bij Giga’s

Restaurant

Restaurant Giga’s van Golden Tulip Avegoor in Ellecom bij Arnhem raakt chef-kok Auke Blom kwijt. Blom vertrekt naar het buitenland. Giga’s haalt de opvolger voor Blom uit Nijmegen.

Chef-kok Blom weg bij Giga’s

Robert van de Haar wordt de opvolger van Blom bij Giga’s, nummer 86 in restaurantgids Lekker. Van de Haar komt over van Chalet Brakkestein in Nijmegen en werkte daarvoor voor El Mundo in Wageningen.

Blom wordt privékok op een jacht, gelegen aan de Zuid-Franse kust tussen Monaco en Marseille. ‘Mijn hart ligt in de zon. Ik heb eerder gewerkt op een schip en dat beviel me heel goed. De kapitein belde me onlangs of ik niet iemand kende om voor hem te komen werken. Na drie jaar Giga’s en alle recente berichtgeving rondom Golden Tulip heb ik gezegd dat ik dat zelf wel weer wil doen’, aldus Blom.

Blom over Giga’s, waar hij 15 april vertrekt: ‘Ik heb hier fantastische jaren beleefd, veel geleerd en ik ben er trots op in dit hotel en restaurant drie jaar chef-kok te zijn geweest’.

Reageer op dit artikel