nieuws

Chef-kok klaagt Imca Marina aan

Restaurant

Voormalig chef-kok George Hummen van De Vicarie sleept eigenaresse Imca Marina voor de rechter. Volgens de kok probeerde Marina hem zwart te maken in een interview met het weekblad Privé.

Chef-kok klaagt Imca Marina aan

Volgens het Algemeen Dagblad eist Hummen een schadevergoeding van tienduizend euro van Imca Marina. Een maand geleden gaf de vertolkster van het levenslied een interview aan Privé waarin ze vertelde over het faillissement van haar restaurant en trouwkapel De Vicarie in Midwolda. Daarin beschuldigt ze een niet bij naam genoemde medewerker ervan dat die haar zaak kapot heeft willen maken.

De kok stelt dat het duidelijk is dat de zangeres van La Viva Espana op hem doelt. Hij voelt zich hierdoor in zijn eer en goede naam aangetast. Volgens Marina is zij niet verantwoordelijk voor de tekst in Privé en zou het bedrijf toch echt vooral in de problemen zijn gekomen door de economische crisis.

Reageer op dit artikel