nieuws

Chef-kok Kreunen naar Bloom Rotterdam

Restaurant

Restaurant Bloom in Rotterdam krijgt vanaf 6 januari 2009 versterking van chefkok Henk-Jan Kreunen. Kreunen heeft gedurende zijn carrière een indrukwekkend CV opgebouwd.

Chef-kok Kreunen naar  Bloom Rotterdam

Kreunen werkte voorheen in Groot Paardenburg en later met topkok Pascal Jalhaij in restaurant Chatillon, onderdeel van het vijf sterren Palace Hotel in Noordwijk. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging in Rotterdam. Kreunen vertelt: ‘Bloom is een geweldig restaurant met veel aandacht voor mooie producten. Er wordt netjes gekookt met veel liefde voor het eten’.

De kersverse chefkok van Bloom is van plan om klassiek koken met modern te verweven: ‘Bloom werkt met herkenbare producten, iets dat mij direct aanspreekt. Ik ben van plan om de kwaliteit van de keuken van Bloom te continueren, het is een zaak met veel potentie’.

Update 11/03/2009: Het pr-bureau van Bloom laat weten dat Henk-Jan Kreunen wel bij Chatillon heeft gewerkt, maar niet met Pascal Jalhaij.

Reageer op dit artikel