nieuws

Chefs en designers ontwerpen snacks

Restaurant

Topkoks en ontwerpers werken samen aan zogeheten Signature Snacks tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven, die van 18 tot en met 26 oktober wordt gehouden. Doelstelling is een mooi en lekkere haute cuisine snack te maken die goed produceerbaar is.

Chefs en designers ontwerpen snacks

Voor de derde jaar op rij wordt Eat Drink Design gehouden Dit evenement tijdens de Dutch Design Week verleidt zeven chef-koks van toprestaurants uit Eindhoven en omgeving en zeven designers om in koppels Signature Snacks te ontwerpen.

Bezoekers van de Dutch Design Week kunnen elke dag Signature Snacks proeven op het Lichtplein achter de Design Academy in Eindhoven. Tijdens deze week staan de creaties ook op de kaart van de deelnemende restaurants.

Eat Drink Design herbergt verder een negendaagse expositie vol nieuw werk van ontwerpers mét restaurant waar Sot-l’y-laisse elke avond een exclusief Dutch Design Diner bereidt. Eat Drink Design is een initiatief van ontwerpbureau Moon/en/co en Sot-l’y-laisse.

Reageer op dit artikel