nieuws

Ciel Bleu pakt tweede ster

Restaurant

Restaurant Ciel Bleu in Amsterdam is één van de grote winnaars van de nieuwe Michelingids. De vernieuwde eetgelegenheid uit het Okura hotel is gepromoveerd naar twee sterren.

Ciel Bleu pakt tweede ster

Okura-directeur Marcel van Aelst laat vanuit Tokio weten ontzettend trots te zijn op zijn keuken- en bedieningsbrigade van het restaurant. ‘De tweede ster voor het Ciel Bleu restaurant is een droom die werkelijkheid wordt. Het is fantastisch dat de inspanningen die er in het restaurant zijn verricht al zo snel haar vruchten afwerpen’.

Aanvoerder in de keuken van Ciel Bleu is Onno Kokmeijer. De chef-kok vertelde enkele maanden geleden voor de camera’s van Misset Horeca dat ‘Tokio blij is met een tweede ster’. Waarschijnlijk ging het hier om een verspreking. Of Kokmeijer heeft naast potten en pannen ook een grote glazen bol in de nieuwe keuken staan.

Harmen Dubbelaar van Okura over sterwinst

Meer Michelinnieuws:

Lijsten uit de Michelingids 2008:

Reageer op dit artikel