nieuws

Comme chez Soi verliest derde ster

Restaurant

De Belgische topzaak Comme chez Soi in Brussel moet zijn derde Michelinster inleveren. Het restaurant van Pierre Wynants droeg een derde ster sinds 1979. De terugval van Comme chez Soi in de nieuwe Michelingids is door het restaurant zelf bevestigd.

Comme chez Soi verliest derde ster

Dat meldt het Belgische persbureau Belga. De beslissing om restaurant Comme chez Soi zijn derde ster af te pakken zou niets te maken hebben met de kwaliteit van de keuken. De reden zou zijn dat patron Pierre Wynants de verantwoording in de keuken doorgeeft aan zijn schoonzoon Lionel Rigolet.

Interview over sterverlies Comme chez Soi

Rigolet heeft afgelopen weekend de geruchten over de vallende ster bevestigd. Michelin onthoudt zich zoals gebruikelijk van commentaar. De organisatie wijst op de gids, die deze week in een speciale Belgische editie verschijnt.

Zie ook:
‘Michelin straft Brussel om Ostend Queen’ (dec, 2005)

Comme chez Soi verliest derde ster

Reageer op dit artikel