nieuws

Concours Spaanse wijnkaart 2011

Restaurant

ICEX/Vinos de España schrijft een concours uit voor de beste Spaanse wijnkaart van 2011. ‘Vele restaurants in Nederland presenteren in hun etablissementen een met zorg samengestelde Spaanse wijnkaart aan hun gasten’, weet ICEX immers.

Concours Spaanse wijnkaart 2011

Restaurants die wijnen van Spaanse origine op hun kaart hebben staan, kunnen meedingen naar een wijnreis voor twee personen naar Spanje.

Vakjury

Deelname is mogelijk door voor 1 oktober de wijnkaart digitaal te sturen naar vinosspanje@comercio.mityc.es. Een vakjury, bestaande uit onder meer sommeliers en wijnimporteurs, zal zich over de wijnkaarten buigen.

Papieren kaart

De tien besten worden daarna verzocht om voor 15 oktober de kaart in een papieren versie op te sturen. Daarna zal de jury een definitieve keuze maken. Deelname is mogelijk voor restaurants die gevestigd zijn in Nederland.

Reageer op dit artikel