nieuws

Coquille in Den Bosch komende maanden volgeboekt

Restaurant

Restaurant Coquille in ’s Hertogenbosch zit de komende tweeënhalve maand bomvol. Dat als gevolg van de winst in het tv-programma van Herman den Blijker, Mijn Tent is Top. Dinsdagavond was in een live-uitzending te zien dat het jonge Brabantse koppel afrekende met Doozo uit Leeuwarden.

Coquille in Den Bosch komende maanden volgeboekt

Wat zo’n deelname aan een tv-programma al niet kan doen. Tot juli zit Coquille volledig volgeboekt, zo meldt BN/DeStem. Veel Nederlanders zijn blijkbaar nieuwsgierig geworden en willen het Bossche kwaliteitsrestaurant met informele sfeer zien en proeven.

Zolderkamer
Nu de camera’s verdwijnen uit het drie maanden oude restaurant, wordt het iets minder hectisch in Coquille. Voor de eigenaren Sven Uijttewaal (25) en Geertje Klijn (23) reden om de bewoonde zolderkamer van Coquille in te ruilen voor hun woning in Breda. De brandweer verbood langer wonen boven het restaurant.

Met de winst in Mijn Tent is Top wordt de schuld van Sven en Geertje van zo’n 300.000 euro in één keer afgelost. De andere deelnemende horecazaken van de tv-serie (Doozo in Leeuwarden, Suisse in Amsterdam en Como 010 in Rotterdam) krijgen hun investeringsbedrag niet teruggestort. Grote sponsors achter het programma waren Heineken en Postbank.

Zie ook:
Coquille wint Mijn Tent is Top

Reageer op dit artikel