nieuws

Coquille profiteert nog steeds van Mijn Tent is Top

Restaurant

Restaurant Coquille in Den Bosch profiteert nog steeds van de overwinning van Mijn Tent is Top in april 2007 . Vooral mensen die een weekendje Den Bosch boeken, hebben Coquille hoog op het verlanglijstje staan.

Coquille profiteert nog steeds van Mijn Tent is Top

Dat laat Geertje Klijn van Coquille weten aan de vooravond van de derde serie van Mijn Tent is Top.

‘Zeker zijn er nog gasten die komen naar aanleiding van het programma. Bij een weekendje ’s Hertogenbosch denken gasten toch vaak “daar moeten we steeds eens gaan eten”. Ook onze recensie in Lekker en de vermelding met twee bestekjes in de Michelingids dragen daar uiteraard aan bij’, aldus Klein.

Klein laat weten dat in de aanloop naar de nieuwe serie van Mijn Tent is Top nog geen extra belangstelling is te merken. ‘Nu merken we nog weinig van de nieuwe serie, maar zodra die weer gaat beginnen komen er vast wel weer gasten door’.

Restaurant Coquille won in april 2007 de eerste serie van Mijn Tent is Top. Het restaurant versloeg het in Leeuwarden gevestigde Doozo. In de tweede serie vorig jaar won Flinstering in Breda. Binnenkort begint de nieuwe serie van Mijn Top is Top. Het programma is te volgen op RTL.

Reageer op dit artikel