nieuws

Cordial benoemt opvolger Roger Rassin

Restaurant

Restaurant Cordial in Oss heeft een vervanger aangetrokken voor de naar La Rive (Amstel Hotel) vertrokken chef-kok Roger Rassin. De opvolger bij het sterrestaurant en de nummer vijf de Lekker Top-100 is opvallend genoeg geen chef-kok maar souschef bij een zaak in het midden van het land.

Cordial benoemt opvolger Roger Rassin

Joost Verhoeven is de naam. Verhoeven is nu nog souschef bij het met één Michelinster bekroonde Karel V in Utrecht. Dat meldt eigenaar Jelle van Gangelen van Cordial in De Telegraaf.

Cordial werd een paar weken geleden geconfronteerd met een vertrek van topchef Roger Rassin. Rassin maakte bekend over te stappen naar het Amsterdamse sterrestaurant La Rive in het Amstel Hotel. Hij volgt daar Edwin Kats op die toe is aan een nieuwe uitdaging. Kats gaat een eigen zaak in Nederland starten of in het buitenland koken.

Reageer op dit artikel