nieuws

Cordial: ‘Van niets op 14

Restaurant

Cordial-directeur Jelle van Gangelen is blij en trots met de notering in de nieuwe Lekker. Zijn restaurant daalde van plaats 5 naar 14. ‘We zijn gewisseld van chef-kok. Dan noem ik het nieuw binnenkomen op plaats 14

Cordial: ‘Van niets op 14

Rogier Rassin vertrok afgelopen jaar bij Cordial in Oss om aan de slag te gaan bij La Rive in Amsterdam. De 26-jarige Joost Verhoeven werd aangesteld als opvolger van Rassin. Voor Lekker reden om de Osse topzaak te doen zakken.

‘Zelf had een plaatsje bij de eerste dertig verwacht. Dan ben ik blij en trots dat we van niets op veertien staan. Voor onze chef en het hele team een groot compliment’, aldus Van Gangelen.

Beluister hier de reactie van Jelle van Gangelen.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel