nieuws

Couverts wint Columbus Trofee

Restaurant

Dienstverlener Couverts is winnaar geworden van de ondernemersprijs Columbus Trofee 2010. Couverts helpt restaurants bij de aanname en afhandeling van reserveringen.

Couverts wint Columbus Trofee

Couverts is een dienstverlening die gericht is op de verbetering van de bereikbaarheid van restaurants. Hiervoor is een reserveringssysteem ontwikkeld en biedt Couverts een telefoondienst aan.

Michiel Huisman van Couverts kreeg de prijs uitgereikt tijdens de horecavakbeurs BBB in Maastricht. ‘Het winnen van de Columbus Trofee geeft ons een enorme boost en bevestiging dat we op de juiste weg zijn, geweldig’, aldus Huisman.

De Columbus Trofee wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de BBB in Maastricht. Het is een aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers die werkzaam zijn als toeleverancier aan de horeca. Het is de zevende maal dat de ondernemersprijs is uitgereikt.

Reageer op dit artikel