Cox & Co exclusief exploitant Meubelplein Ekkersrijt

Cox & Co exclusief exploitant Meubelplein Ekkersrijt

Cox & Co wordt de exclusieve horeca-exploitant op het nieuwe Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel. Het plein ondergaat op dit moment een metamorfose en wordt naar verwachting eind oktober opgeleverd. Cox & Co wil er vanaf maart volgend jaar meerdere outlets gaan beheren.

Meubelplein Ekkersrijt wordt uitgebreid met 24.000 vierkante meter winkeloppervlakte. Het huisvest onder andere een grote IKEA-vestiging en diverse meubel- en elektronicabedrijven. Eind oktober moet de oplevering plaatsvinden, waarna Cox & Co kan starten met de inrichting van de horeca.

‘Er komen meerdere outlets’, vertelt marketingmanager Christel Ruijgrok van het Roermondse horecabedrijf. Meubelplein Ekkersrijt telt na de afronding van de nieuwbouw 40.000 vierkante meter oppervlakte.

Cox & Co wil onder andere een brasserie, een snackbar, een ijssalon en een koffiezaak openen. ‘Ook hier zullen we in hoofdzaak retailondersteunend zijn, maar er zijn zakelijke mogelijkheden’, weet Ruijgrok. ‘In de directe omgeving zijn de nodige bedrijven gevestigd.’

Foto: Ekkersrijt.nl

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.