nieuws

Crisismenu: stunten met kreeft en asperges

Restaurant

Restaurant De Polderkeuken in Stolwijk gaat de crisis te lijf met een special kreeftenmenu. Het restaurant biedt een viergangenkreeftenmenu aan voor 42,50 euro.

Crisismenu: stunten met kreeft en asperges

‘Wij willen de gasten verschillende mogelijkheden van kreeftbereidingen laten proeven in combinatie met Hollandse asperges. Daarom hebben we het kreeftenmenu “Hoezo Crisis” bedacht’, zegt chef-kok Frank Streefland van De Polderkeuken.

De gang van crisismenu bestaat uit twee bereidingen van verse kreeft. Vervolgens krijgt de gast een kreeftensoep met stukjes kreeft en een schuim van Hollandse asperges. Het hoofdgerecht betreft een verse kreeft met Limburgse asperges. Het dessert bevat geen kreeft.

Streefland hoopt met de actie zijn doelgroep te verbreden. De naam van het menu, ‘Hoezo Crisis’, verwijst naar de economische tegenwind met minder gasten voor restaurants in met name het hogere segment als gevolg.

Reageer op dit artikel