nieuws

Culibus tijdelijk cateraar bij ADO Den Haag

Restaurant

De Culibus van restaurantvereniging Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE) verzorgt de vip-catering voor de resterende thuiswedstrijden van voetbalvereniging ADO Den Haag. Recent zegde ADO het contract op met hun vaste cateraar Mirado Catering.

Culibus tijdelijk cateraar bij ADO Den Haag

De Culibus springt bij om enerzijds ADO Den Haag te helpen en anderzijds om geld in te zamelen voor de JRE Culibus. Het is de bedoeling dat chefs van JRE tijdens de thuiswedstrijden van ADO gaan koken voor 150 vipgasten. Ze worden daarbij bijgestaan door leerlingen van het ROC Mondriaan.

Elke wedstrijd, zo meldt De Telegraaf, vindt er een kookbattle plaats tussen een JRE-lid en een lid uit de regio van de tegenstander. Komende zondag vindt de aftrap van de samenwerking plaats tijdens het beladen duel ADO-Ajax. Daarbij strijdt Savarin in Rijswijk tegen De Jonge Dikkert uit Amstelveen.

Reageer op dit artikel