nieuws

Culinair Alliance spektakel ‘stijf uitverkocht

Restaurant

Het grote Alliance Gala of The Year dat vanavond 19 maart plaats heeft is tot de laatste stoel uitverkocht. Alliance-voorzitter John Beeren is ‘supertrots’. ‘Het ziet er hier fantastisch uit’, meldt hij vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam.

Culinair Alliance spektakel ‘stijf uitverkocht

Maar liefst zo’n duizend gasten schuiven vanavond aan: mooi in black tie en ‘in het lang’ gestoken. Alle chefs van de 36 aangesloten Alliance-restaurants in Nederland en België geven acte de presence. Met dit culinaire Gala of the Year wordt gevierd dat de Alliance Gastronomique – het samenwerkingsverband van toonaangevende restaurants – 40 jaar bestaat.

Met het Gala wordt het grootste tijdelijk toprestaurant van Nederland neergezet. Maar liefst 160 koks gaan een meergangendiner bereiden en 200 mensen van de zwarte brigade zijn er voor de voortreffelijke bediening.

Zie ook:

» Alliance-gasten dronken 7,5 miljoen flessen leeg

Reageer op dit artikel