nieuws

Culinair event Eten&Drinken gaat niet door

Restaurant

Het culinaire evenement Eten & Drinken 2011 dat begin december zou plaatsvinden in Ahoy Rotterdam, gaat niet door. Dit staat op de website van het event.

Culinair event Eten&Drinken gaat niet door

‘December leek als inspiratiebron voor de feestdagen een goede maand voor een culinair evenement en veel marktpartijen reageerden positief op het concept”, zegt de organisatie op de website eten&drinken.nu.

Te druk in december

‘Veel topkoks en potentiële exposanten lieten echter weten deelname aan het evenement niet te kunnen combineren met de drukte in de eigen zaak in december. Hierdoor zou het aanbod van het evenement te gering zijn om bezoekers een volwaardig beursbezoek en horecaprogramma te kunnen bieden.’

Mario Ridder

Eten & Drinken werd voor het eerst gehouden in november 2009 in Den Haag. Onder andere Lucas Rive, Paul van Waarden en Mario Ridder waren daarbij destijds aanwezig. RTL Nederland is mediapartner van Eten & Drinken.

Reageer op dit artikel