nieuws

Curated.nl: Marjan Ippel verstuurt fooditems aan abonnees

Restaurant

Foodtrendanalyst Marjan Ippel speelt een belangrijke rol bij het nieuwe webinitiatief Curated.nl. Ippel is een van de geselecteerde bloggers waarop bezoekers van Curated.nl een abonnement kunnen nemen. Voor 25 euro per kwartaal krijgen ze eenmaal in de drie maanden een verrassingspakket van hun favoriete blogger.

Curated.nl: Marjan Ippel verstuurt fooditems aan abonnees

Curated.nl is een abonnementenservice waarbij abonnees een bijzonder item onvangen dat is uitgekozen door hun geselecteerde curator. De site is op 28 maart gelanceerd en is een initiatief dat wordt gezien als een vernieuwd e-commerce concept.

Marjan Ippel is één van de vijf experts waarop een abonnement kan worden genomen. De andere curatoren zijn Boris Veldhuizen van Zanten, Joachim Baan, Mette te Velde en Erwin van der Zande. Ippel is foodtrendanalyst en culinair journalist, en owner van de foodtrendsite Talkingfood.nl.

Eenmaal per kwartaal versturen de curatoren een door henzelf uitgezocht item, wat ze bijzonder genoeg vinden om met hun abonnees te delen. Hun persoonlijke motivatie wordt met het item meegestuurd, net als een unieke hashtag, zodat men kan volgen wat er verstuurd wordt.

Doel is om elk item door middel van een scoop, een special edition of een persoonlijke noot bijzonder te maken. Om de exclusiviteit van de dienst te bewaken is het aantal abonnees per curator gelimiteerd.

Reageer op dit artikel