De Buck (Oud Sluis) meest talentvolle sommelier

De Buck (Oud Sluis) meest talentvolle sommelier

Benjamin de Buck van restaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis mag zich een jaar lang de meest talentvolle sommelier van het Nederland noemen. De 21-jarige wordt geprezen voor zijn inzet, leergierigheid en eigenzinnigheid.

Maandag in de namiddag reikte GaultMillau de award Talentvol Sommelier van het Jaar uit aan De Buck, die ondanks zijn jeugdige leeftijd al drie jaar werkt voor Oud Sluis.

In zijn dankwoord gingen niet alleen de bedankjes uit naar zijn baas, Sergio Herman. ‘Ik wil zeker ook Geoffry (Hendrikse, red.) die de zaak onlangs heeft verlaten bedanken’, aldus De Buck.

GaultMillau-directeur Jan van Lissum gaf De Buck nog een tip mee. ‘Blijf wie je bent. Dan blijven wij van je houden’.

Dinsdagochtend 27 oktober kunt u hier ook de volgende lijsten bekijken::

» Bijzondere tot onbetwistbare top 2010

» Snelste stijgers 2010

» Veelbelovend 2010

» Nieuwkomers 2010»

» Prijs/kwaliteit 2010

» Lievelingsadres 2010

» Uitstekende wijnkaart

» Wijn/spijs 2010

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.