nieuws

De Kas raakt chef-kok kwijt

Restaurant

Martijn Kajuiter verlaat Restaurant De Kas in Amsterdam. De chef-kok gaat aan de slag in een nieuw te openen hotel in het buitenland. De Kas is een zoektocht gestart naar een opvolger van Kajuiter.

De Kas raakt chef-kok kwijt

Kajuiter wordt per 1 september executive chef bij het nieuw te openen The Cliff House Hotel in Ierland. Hij werkte sinds de opening in 2001 voor De Kas. Eerst als souschef en later als chef-kok.

‘Martijn heeft de afgelopen 6,5 jaar bijgedragen aan het succes van De Kas. We zullen hem missen. Maar ik zie de toekomst rooskleurig tegemoet. Er moet beslist een goede opvolger te vinden zijn. Er zijn ongetwijfeld ondernemende chefs, die graag hun vleugen willen uitslaan bij een groot kwaliteitsbedrijf als De Kas’, aldus bedrijfsleider Ronald Kunis.

Restaurant De Kas is gevestigd in een kweekkas aan de Kamerlingh Onneslaan in Amsterdam. Het restaurant werkt louter met verse groente. Sinds de opening in 2001 kreeg het door de opvallende formule veel aandacht. Sinds kort beschikt het restaurant over een huis met woonruimte voor eigen personeel.

Reageer op dit artikel