nieuws

De Lindehof beste in Grootspraak

Restaurant

Restaurant De Lindehof in Nuenen van patron cusinier Soenil Bahadoer is uitgeroepen tot ‘beste restaurant van 2008’. De uitverkiezing is afkomstig van de gids GrootSpraak, de restaurantgids voor wijnliefhebbers.

De Lindehof beste in Grootspraak

‘Het is dan wel geen Lekker of Michelin, maar ik ben hier heel blij mee. Elke positieve pers is mooi meegenomen’, laat Bahadoer in een reactie aan de redactie van Misset Horeca weten.

In GrootSpraak wordt De Lindehof geprezen vanwege het ‘bijzondere eten en de heerlijke wijnen.’ Ook geeft de redactie van de gids hem mee dat de chef ‘nog lang niet uitgegroeid is.’. Bahadoer: ‘Daar ben ik heel erg blij mee, want ik wil nog zoveel dingen doen’.

De andere winnaars bij de GrootSpraak-gids zijn Hermitage in Ridderkerk (wijnrestaurant van het jaar), Seinpost in Scheveningen (visrestaurant van het jaar) en Linnen in Oisterwijk (champagnerestaurant van het jaar).

Grootspraak werd zondag 18 november gepresenteerd in Noordwijk. Dat gebeurde tijdens het evenement Champagne aan Zee.

Reageer op dit artikel