nieuws

De Lindenhof weer terug in top-10

Restaurant

Restaurant De Lindenhof uit Giethoorn behoort weer tot de tien beste restaurants van Nederland. De eetgelegenheid van Martin Kruithof was begin deze eeuw een vaste speler in de top-10. De laatste twee jaar daalde het restaurant af. Dit jaar maakt het weer een indrukwekkende opmars.

De Lindenhof weer terug in top-10

De Lindenhof vinden we terug op plaats zeven. Vorig jaar was dat nog plek vijftien. Een stijging van maar liefst acht plaatsen.

Daarmee staat De Lindenhof weer op de plaats waar het jarenlang stond. Een korte geschiedenis van De Lindenhof in Lekker. In 2002 stond De Lindenhof vierde. Een jaar later vijfde. In de Lekker 2004 moest De Lindenhof genoemen nemen met een zevende plaats, net als een jaar later. In 2006 viel het restaurant met een elfde plaats buiten de top-10. Vorig jaar daalde het zelfs af naar plaats vijftien.

Bekijk hier foto’s van de Lindenhof:

Meer nieuwsberichten over Lekker:

Ranglijsten van Lekker 2008

Reageer op dit artikel