nieuws

De Nederlanden: ‘Wij hebben de perfecte kok

Restaurant

Chef-kok Wilco Berends heeft De Nederlanden in Vreeland in een euforische stemming gebracht. Mede dankzij de nieuwe chef-kok, overgekomen van Merlet in Schoorl, steeg De Nederlanden fors in de nieuwe Lekker.

De Nederlanden: ‘Wij hebben de perfecte kok

Eigenaar Carole Hulsebos is ontzettend blij met de sterke stijging in de nieuwe Lekker. ‘We hebben de perfecte kok in huis. Mijn petje af voor hem en zijn team. Dit is heel goed voor ons restaurant’, aldus Hulsebos in een eerste reactie.

Stiekem had ze er wel een beetje op gehoopt. Berends doet het volgens haar uitstekend bij De Nederlanden. ‘Hij is creatief en heeft veel goede ideeën. Volgens jaar hopen we richting de top-30 te gaan. Dat is best reëel, zeker als we deze stijging nog een keer herhalen’, aldus Hulsebos.

De Nederlanden stijgt in de nieuwe Lekker van plaats 65 naar 47. Het behoort daarmee tot de snelste stijgers in de nieuwe top-100. Alleen Basiliek, InterScaldes en Lindehof gingen harder.

Eerste reactie van Carole Hulsebos

Nieuwsberichten over Lekker 2008:

Ranglijsten uit Lekker 208:

Reageer op dit artikel