nieuws

De Stenen Tafel opleidingslocatie Achterhoek Business School

Restaurant

Het voormalige sterrestaurant De Stenen Tafel in Borculo wordt toegevoegd aan het aantal opleidingslocaties van de Achterhoek Business School (ABS). ABS wordt vrijdag gelanceerd tijdens de tweede editie van netwerkevenement AchterhoekConnect.

De Stenen Tafel opleidingslocatie Achterhoek Business School

De Stenen Tafel wordt net als Villa Ruimzicht in Doetinchem, Bon A’parte in Lochem en DRU Cultuurfabriek in Ulft een opleidingslocatie van ABS, zo staat te lezen in De Gelderlander.

ABS biedt praktijkleergangen en praktijkdagen rond omgaan met social media, het opzetten van websites en het bedenken en uitvoeren van marketingtechnieken om sites en webshops zo goed mogelijk te laten renderen.

Topkok Raymond Prinsen stopte in april 2011 met zijn sterrestaurant De Stenen Tafel. Prinsen gaf destijds aan dat het heilige vuur om te koken op topniveau was verdwenen. Wel ging hij door met bistro De Olliemölle dat pal naast De Stenen Tafel is gelegen.

Reageer op dit artikel