nieuws

De Swaen met Spijkers houdt reünie

Restaurant

Hotel Restaurant De Swaen in Oisterwijk, waar Cas Spijkers twee Michelinsterren bij elkaar kookte, houdt een reünie. Het voormalige toprestaurant roept oud-collega’s op zich te melden voor de bijzondere bijeenkomst.

De Swaen met Spijkers houdt reünie

De reünie vindt plaats op maandag 3 maart 2008, dertig jaar na de opening van het voormalige topbedrijf. Voor een geschikte locatie wordt nog gezocht. De reünieorganisatie roept oud-collega’s op zich te melden voor de bijeenkomst.

Hotel Restaurant De Swaen in Oisterwijk opende op 1 maart 1978 de deuren. Chef-kok Cas Spijkers kookte er de sterren van de hemel en werd met De Swaen een nationaal en zelfs internationaal bekende verschijning.

De reünieorganisatie laat weten veel sterren- en Meesterkoks en maîtres te verwachten. ‘Veel horecagrootheden zijn immers bij De Swaen hun carrière ooit begonnen’, aldus de organisatie. Voor de feestelijke bijeenkomst is een speciale website gelanceerd, www.reuniedeswaen.nl.

Reageer op dit artikel