nieuws

Debuut slaat grote slag

Restaurant

Debuut heeft de zeven horecabedrijven van de Zuydwalgroep in Huizen overgenomen van eigenaar Jan Geesink. De overname vindt met terugwerkende kracht plaats vanaf 1 januari. Debuut BV beschikt door de overname nu over in totaal 33 bedrijven.

Debuut slaat grote slag

Debuut exploiteert en ontwikkelt meerdere bekende horecaformules waaronder Paviljoen De Colonie, het Mexicaanse café restaurant Popocatepetl, Stadscafé De Vooruitgang (nr. 44 in de Café Top 100) en Belgisch Biercafé Olivier.

Volgens Debuut betekent de overname een strategische versterking van de marktpositie. Door de overname mag het bedrijf onder leiding van Ruud van Rietschoten zich nu ook eigenaar noemen van concepten als de Haven van Huizen, Graaf Floris V in Muiden, de cateringactiviteiten op Pampus, Mauve in Laren en het recent geopende Boathouse in Almere.

‘De bedrijven kenmerken zich door hun unieke ligging, brede doelgroep en sfeervolle ambiance. Kenmerken die geheel aansluiten bij de visie van Debuut’, laat het bedrijf weten.

Reageer op dit artikel