nieuws

Declarerende burgemeester royaal in horeca

Restaurant

De burgemeester van Den Helder, Stefan Hulman, blijkt bij zijn omstreden declaratiegedrag behoorlijk royaal te zijn geweest in de horeca. Hulman zou scheutig gestrooid hebben met fooien en deze vervolgens hebben gedeclareerd.

Declarerende burgemeester royaal in horeca

Dat meldt De Telegraaf. Hulman dineerde recent in Brussel bij restaurant Rugbyman voor 705.50 euro. De bediening kreeg een fooi van 44,50 euro, die later uiteindelijk door de gemeente werd betaald.

Hulman ligt al enige tijd onder vuur. Zelf zwijgt hij vooralsnog over de aantijgingen aan zijn adres. Woensdagavond 25 februari geeft hij zeer waarschijnlijk uitleg aan de gemeenteraad. Die gaat volgens De Telegraaf Hulman daarop zeer waarschijnlijk wegsturen.

Reageer op dit artikel