nieuws

Deelnemers Mijn Restaurant starten eigen zaak

Restaurant

Meedoen aan tv-competities is vaak minstens zo belangrijk als winnen. Deelname levert publiciteit op als je na afloop een restaurant begint, is dat niet verkeerd. Twee voormalige Mijn Restaurant-deelnemers hopen er zeker hun voordeel mee te doen.

Deelnemers Mijn Restaurant starten eigen zaak

Kristof de Kroon en Silke Van Quathem behaalden vorig jaar de derde plek in het VTM-programma Mijn Restaurant. In eerste instantie wellicht teleurstellend, maar al gauw bewees ook de derde stek zijn waarde. De Kroon kon na het programma aan de slag bij Jardin Tropical in Knokke-Heist onder leiding van sterrenchef Christophe Van den Berghe.

Brugge

In het programma wisten De Kroon en Van Quathem de kijkers en de jury nog niet te overtuigen met hun restaurant in Nieuwpoort. Eind dit jaar gaan ze het echter weer proberen, deze keer zonder camera’s erbij. Zij starten dan met een restaurant in toeristenplaats Brugge.

Reageer op dit artikel