nieuws

Deelnemers Topchef gaan lunch aanbieden

Restaurant

De deelnemers aan Topchef; De 12 provincies gaan in het nieuwe seizoen op zondag een lunch verzorgen. Deze wordt geserveerd in Restaurant VandeMarkt in Amsterdam. Belangstellenden kunnen kaarten bestellen via RTL Tickets.

Deelnemers Topchef gaan lunch aanbieden

De eerste lunch is zondag 29 januari in het Topchef-restaurant in Amsterdam. Tot en met zondag 18 maart wordt ieder weekeinde, uitgezonderd de eerste zondag van maart, een lunch verzorgd door de verschillende deelnemers.

Kaarten kosten 19,50 euro (exclusief reserverings- en verzendkosten) en zijn te bestellen via de website van RTL. De deuren van het restaurant openen iederen zondag om 11.30 uur.

De start van het nieuwe seizoen Topchef staat gepland voor maandag 5 maart en wordt op werkdagen uitgezonden van 19.00 tot 20.00 uur. Tal van topkoks verlenen hun medewerking aan het programma, dat wordt gepresenteerd door SVH Meesterkok Robert Kranenborg en Julius Jaspers.

Reageer op dit artikel