nieuws

Delft krijgt ook Popocatepetl

Restaurant

Delft krijgt een vestiging van de Mexicaanse restaurantketen Popocatepetl. Het merk van Debuut Horeca geeft hiermee vorm aan de begin dit jaar aangekondigde groeiplannen. ‘Popo’ wil twee tot drie nieuwe zaken per jaar openen.

Delft krijgt ook Popocatepetl

De vestiging in Delft wordt zaak nummer negen voor de Mexicaanse restaurantketen. In november van het vorig jaar kwam Popo al naar Amersfoort. De overige vestigingen zitten in Utrecht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Eindhoven en Haarlem.Debuut Horeca
werft momenteel personeel voor de nieuw te openen Popocatepetl in Delft. Wanneer de zaak precies opent, is nog niet bekend.

Fred Bus

Fred Bus van Debuut liet in januari aan MissetHoreca.nl weten dat ‘twee tot drie locaties per jaar een reëel uitgangspunt is voor Popocatepetl.’ Hij noemde daarbij steden als Zwolle, Amsterdam en Den Bosch. Over de locatie zei Fred Bus: ‘Het hoeft geen triple A te zijn. Popo is een goed concept waarvoor gasten bereid zijn om iets om te lopen. Onze voorkeur gaat wel uit naar onroerend goed dat te koop is.’

Debuut staat met een omzet van 36,8 miljoen op plaats 35 in de Misset Horeca Top 100 2010 van grootste brands en bedrijven in de horeca.

Reageer op dit artikel