nieuws

Delicatessenshop Niven Kunz 9 augustus open

Restaurant

De nieuwe delicatessenzaak van topkok Niven Kunz, Niven Delicious in Voorburg, gaat op 9 augustus open. De jonge topkok werkt hierbij samen met de in de tophoreca bekende leverancier Lindenhoff in Baambrugge.

Delicatessenshop Niven Kunz 9 augustus open

Niven Delicious komt aan de Herenstraat 20 in Voorburg. Kunz gaat in zijn eigen delicatessenwinkel ambachtelijke producten met authentieke smaken verkopen. Hij werkt hierbij nauw samen met boerderij Lindenhoff.

Maandagavond 9 augustus wordt de ‘snoepwinkel’ officieel geopend. De winkel komt in het pand waar Saskatoon Taste of World, eveneens een delicatessenshop, is gevestigd. Niven Kunz zal zelf niet in de winkel staan, maar schuift zijn trouwe souschef Joost Bijster naar boven als winkelchef.

Reageer op dit artikel