Met Delpeut wordt een waar toptalent aangetrokken, laat Altmann Restaurant & Bar weten in een persbericht over de aanstelling van de chef-kok. Delpeut is 1 december gestart bij het Amsterdamse restaurant.
‘Met Delpeut aan het roer zullen trouwe Altmann-bezoekers als nieuwe gasten kunnen genieten van een voortreffelijke avond. De internationale keuken zal onder zijn leiding hier en daar een Italiaans tintje krijgen, door een mooie risotto of een verse pasta. Belangrijk blijven de verrassende en eerlijke gerechten die Altmann hoog in het vaandel heeft staan’, aldus Altmann.
Andrès Delpeut werkte jarenlang voor De Roggebot. Eerst in Kampen, later in Ermelo. Daarna ging hij aan de slag bij De Hoefslag in Bosch en Duin om er na enkele maanden weer te vertrekken. Ron Blaauw trok Delpeut aan voor de HME Group en zette hem op Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel. Ook daar vertrok Delpeut na een relatief korte werkperiode.