nieuws

Den Blijker en Crouwel uit elkaar

Restaurant

Topkok Herman den Blijker en zijn zakelijke partner David Crouwel zijn uit elkaar. De Telegraaf meldt dat het duo ieder hun eigen weg gaat.

Den Blijker en Crouwel uit elkaar

Den Blijker en Crouwel werkten sinds 1993 samen. Volgens de Rotterdamse chef-kok is er ,,geen herrie in de keuken. We hebben alles samenopgebouwd maar nu is het tijd dat we allebei onze eigen weg gaan.’’ Crouwel laat weten dat het de laatste jaren druk is geweest en dat hij nu voor meer rust kiest.

De Rotterdamse restaurants De Engel en Las Palmas blijven bij Den Blijker. Crouwel gaat zich toeleggen op Engel & Colfield, gericht op traning en advies in de gastvrijheidssector. Verder laat hij op de site van De Telegraaf weten dat hij aan de slag gaat met afhaalrestaurants met kip. In februari opent hij drie eetgelegenheden met dit kipconcept in Delft, Den Haag en Breda.

Reageer op dit artikel