nieuws

Den Blijker erkent minder presteren

Restaurant

Herman den Blijker is van mening dat zijn prestaties een tijdje achteruit zijn gegaan. Om verdere terugloop te voorkomen, is de Rotterdamse kookreus twintig kilo afgevallen.

Den Blijker erkent minder presteren

‘Ik ben een eetjunk, dus het enige wat werkte is cold turkey afkicken. Het moest: mijn prestaties gingen achteruit’, aldus Den Blijker in een interview in De Pers.

In datzelfde interview vertelt Den Blijker over de boedelscheiding nadat hij en zijn zakenpartner David Crouwel uit elkaar gingen. Den Blijker kreeg de Rotterdamse restaurants De Engel en Las Palmas. Crouwel gaat verder met trainingsbedrijf Engel&Colfield. Restaurant Zout gaat over naar een ander.

Verder stelt Den Blijker dat door zijn tv-optreden projectontwikkelaars meer doen in de horeca. ‘Doordat ik op tv zo goed laat zien wat een restaurant runnen inhoudt, komt er begrip voor de must van kwaliteit. Daardoor merk ik dat er bij projectontwikkelaars en investeerders steeds meer goodwill komt om geld te steken in de horeca’, aldus Den Blijker in De Pers.

Reageer op dit artikel