nieuws

Den Blijker krijgt exclusieve sigaar

Restaurant

Topkok Herman den Blijker en stedenbouwkundige Riek Bakker ontvangen op zaterdag 15 november de eerste twee sigarenkisten uit de gelimiteerde oplage van 800 kisten. Het gaat hierbij om de exclusieve sigaar Corona Robusto.

Den Blijker krijgt exclusieve sigaar

Ter gelegenheid van het tachtigjarig jubileum van de Rotterdamse Tabaksspeciaalzaak Van Dalen ontwikkelde Sigarenfabriek De Olifant uit Kampen, samen met de tabaksspeciaalzaak, deze unieke sigaar.

hoogwaardige kwaliteitssigaren

Een limited edition kist met daarin 5 Corona Robusto sigaren kost €19,95. Sigarenfabriek De Olifant ontwikkelde de Corona Robusto sigaar met veel zorg en aandacht. De fabriek produceert al sinds 1832 hoogwaardige kwaliteitssigaren in een monumentaal pand in Kampen. De Olifant stelt haar sigaren op klassieke wijze samen.

Familiebedrijf

Tabaksspeciaalzaak van Dalen is een familiebedrijf. De gebroeders van Dalen leiden (samen met hun echtgenotes) de nu 80 jaar oude speciaalzaak, die hun ouders begonnen op de Gedempte Botersloot in 1928. Familie van Dalen heeft een voorliefde voor ambachtelijke producten welke tot een verregaande specialisatie in sigaren heeft geleid.

Reageer op dit artikel