nieuws

Den Blijker opent zaak in Zoetermeer

Restaurant

Herman den Blijker begint een restaurant in Zoetermeer. De bekende tv-kok en horecapersoon start restaurant Hofstede Meerzigt in de Zuid-Hollandse forensenstad. Met dank aan een bevriende wijnimporteur.

Den Blijker opent zaak in Zoetermeer

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Restaurant Hofstede Meerzigt komt pal naast het gelijknamige gemeentelijk monument dat eigendom is van Den Blijkers vriend Bert de Boer. De Boer heeft er het hoofdkantoor van Activin Wine Group, een importeur van kwaliteitswijnen.

Landelijke plek

‘Het wordt een mooi, niet al te groot restaurant op een prachtige, landelijke plek. En dat in Zoetermeer’, aldus de 48-jarige Rotterdammer. Verwacht wordt dat het restaurant officieel open gaat in februari 2007. Dit vanwege enige tegenslag bij de verbouwing. Vanaf 12 december kunnen gasten desalniettemin wel terecht bij restaurant Hofstede Meerzigt. Daarvoor is een tijdelijke bestemming gevonden.

Zie ook:

Den Blijker start uniek visrestaurant (29-11-2006)

Den Blijker opent zaak in Zoetermeer

Reageer op dit artikel