nieuws

‘Den Blijker wil niet verkopen

Restaurant

Herman den Blijker en David Crouwel zijn niet van plan restaurants in de verkoop te doen. Dat laat De Engel, het moederbedrijf van de horecaondernemers, weten. Eerder meldde Crouwel dat het restaurants wil verkopen.

‘Den Blijker wil niet verkopen

De jongste bewering, dat De Engel niet wil verkopen, komt van Peter van Lieshout, administrateur van het Rotterdamse ondernemersduo. ‘Er komen eerder zaken bij’, stelt Van Lieshout in het AD. De administrateur verraadt de aankoop van restaurant annex trouwlocatie Meerzicht in Zoetermeer als bewijst. Meerzicht gaat na de zomer open.

In de Misset Horeca Top-100, de uitgave met de honderd grootste horecazaken van Nederland, verklapte Crouwel vorige week dat De Engel wil inkrimpen. Zo zou het bedrijf meerdere restaurants willen afstoten zodat er nog drie à vier eetgelegenheden overblijven. Reden voor de verkoop is om meer tijd te kunnen besteden aan tv-werk. Den Blijker en Crouwel zijn op RTL5 te zien met het programma Herman zoekt chef.

Reageer op dit artikel