nieuws

Den Blijker wil restaurant in New York

Restaurant

Herman den Blijker denkt serieus na om een restaurant op te zetten in New York. Het moet een restaurant worden met een typisch Hollandse uitstraling. Er lopen gesprekken met een maker van producten in Delfs blauw om samen een eetgelegenheid op te starten in de VS.

Den Blijker wil restaurant in New York

David Crouwel, zakenpartner van topkok Den Blijker, laat weten dat het Rotterdamse zakenduo serieus nadenkt over een eetgelegenheid in New York.

Crouwel en Den Blijker zijn in gesprek om in het najaar van 2008 een eetgelegenheid in de VS te starten. Gesproken wordt met het Porceleyne Fles in Delft. Dit bedrijf is gespecialiseerd in Delfs aardewerk en werkte eerder samen met Den Blijker en Crouwel bij Las Palmas.

‘Het moet een restaurant worden met veel Delfs blauw. In New York moet je niet meer aankomen met trendy zaken. Daar zijn er genoeg van. Nee, je moet iets bijzonders doen. Dit is zo’n bijzonder idee. RTL is al op de hoogte van onze interesse in New York. Misschien gaan we zo’n restaurant wel samen doen met iets op tv’, aldus Crouwel.

Reageer op dit artikel