nieuws

Den Blijker wil vleesrestaurant

Restaurant

Herman den Blijker wil dit jaar een vleesrestaurant openen waarin kippen, konijnen en ander gevogelte aan de muur hangen. Door alleen maar aan te wijzen kunnen gasten hun vlees kiezen. Over de locatie van het restaurant hangt nog een laag van geheimzinningheid.

Den Blijker wil vleesrestaurant

De bekende Rotterdamse topkok onthult zijn plan in een interview in De Telegraaf. ‘Dat vleesrestaurant wil ik al zo lang. Ik zie het helemaal voor me: konijnen, hazen, runderen, kippen en ander gevogelte van allerlei leeftijden aan de wand, die je kan bestellen en die vervolgens op een grote gril met houtskool worden gelegd’.

Het vleesrestaurant moet komen in Amsterdam of Rotterdam. ‘Of misschien wel in allebei deze steden’, aldus Den Blijker die zo de exacte locatie niet wil verklappen.

Zie ook:

Den Blijker start uniek visrestaurant (november 2006)

Den Blijker wil vleesrestaurant

Reageer op dit artikel