nieuws

Derde The Harbour Club in Amsterdam

Restaurant

Naast Rotterdam en Scheveningen krijgt ook Amsterdam een vestiging van The Harbour Club. Een exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar het zal ergens in het eerste kwartaal van 2012 worden. Locatie: een oude wijnterminal aan de Cruquiusweg.

Derde The Harbour Club in Amsterdam

John de Jong, eigenaar van The Harbour Group, liet in december 2009 al weten ook graag naar Amsterdam te willen komen met zijn visconcept. De dagelijkse leiding van de nieuw te openen vestiging in de hoofdstad ligt in handen van bedrijfsleider Joost Ripson.

De Jongis van mening dat het concept eigenlijk niet mag ontbreken in de hoofdstad. ‘De Amsterdamse vestiging zit vlakbij de snelweg en je bent binnen tien minuten in het centrum. Tevens hebben wij straks 500 gratis parkeerplaatsen, vrij uniek voor een restaurant in Amsterdam.’

Sushi en whiskyThe Harbour Club Amsterdam
komt in een oude wijnterminal waar vroeger wijn werd gebotteld. Het totaal is zo’n 2200 vierkante meter groot en wordt verdeeld in verschillende ruimtes zoals een sushi ruimte, whisky kamer, wijnkelder, bar en een club naast het restaurant.

Reageer op dit artikel