nieuws

Derde Tweetjam bij Cas Spijkers Academie

Restaurant

In oktober wordt de derde tweetjam – een kookjamsessie die live te volgen is via internet – gehouden bij de Cas Spijkers Academie in Boxmeer. Chefs kunnen de sessie volgen via live videobeelden op internet en via twitter vragen indienen en meepraten over de sessie.

Derde Tweetjam bij Cas Spijkers Academie

Deze derde tweetjam (#tweetjam3) op 17 oktober staat in het teken van wild. De eerste jamsessie werd gehouden bij initiatiefnemer Koppert Cress in maart, in juni vond de follow-up plaats in België bij Culinaire Saisonnier (patisserie) en voor deze derde keer reizen de chefs naar Boxmaar waar wild centraal staat in de keuken van de Cas Spijkers Academie.

De sessie start om 11 uur en is live te volgen via internet. Welke chefs gaan deelnemen aan deze derde sessie is nog niet bekend. Aan eerdere sessies namen chefs als Niven Kunz deel, Menno Post, Moshik Roth, Marcel de Leeuw en Wouter van Laarhoven.

Reageer op dit artikel