nieuws

Dick Loorbach weigert erfenis Sjoerd Kooistra

Restaurant

Dick Loorbach doet afstand van de erfenis van Sjoerd Kooistra. De levenspartner van de overleden horecatycoon stelt dat de nalatenschap niet opweegt tegen de schulden die het imperium van Kooistra heeft nagelaten.

Dick Loorbach weigert erfenis Sjoerd Kooistra

Dat meldt De Gelderlander op haar website. Kort geleden liet Loorbach op televisie bij Pauw & Witteman weten dat hij door de financiële problemen weer bij zijn ouders woont. De huizen van Kooistra zijn zes weken na diens zelfmoord leeggehaald door schuldeisers.

Recent ging het moederbedrijf van Kooistra, Plassania Beheer BV, failliet. Het faillissement volgde enkele dagen op het in surseance gaan van het bedrijf. Het snelle faillissement na uitstel van betaling maakte duidelijk dat er grote financiële problemen waren bij Plassania.

Reageer op dit artikel