nieuws

Dineren = Doneren voor War Child

Restaurant

In Nederlandse restaurants start in maart een actie voor War Child. Tijdens de actie dineren = doneren kunnen gasten in de restaurants een speciaal onderbord kopen waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat.

Dineren = Doneren voor War Child

De onderborden met een prijs van 14.50 euro zijn speciaal ontworpen voor deze actie. Ze zijn er in acht verschillende varianten. Op ieder bord staan spelende kinderen uit oorlogsgebieden, weergegeven in Delfts blauw. De borden zijn van Royal Goedewaagen.

De actie Dineren=Doneren loopt vanaf maart tot eind 2011 bij de deelnemende restaurants. Enkele deelnemers zijn Restaurants Gulle Gans in Assen, Van der Valk Ridderkerk, De Gasterij Emmen, Diggels Westerbork, De Smaak in Arnhem en de Ark in Wervershoof.

De gast koopt een collectors item en steunt tegelijkertijd de activiteiten van War Child. Deze organisatie zet zich in voor een vreedzame toekomst voor kinderen in oorlogsgebieden. De organisatie richt zich op de psychosociale ontwikkeling van kinderen zodat zij de kans krijgen op te groeien tot gezonde volwassenen. Creativiteit, sport en onderwijs staan in de aanpak centraal.

Reageer op dit artikel