nieuws

Dineren in een doodskist

Restaurant

In Oekraïne is een restaurant geopend in de vorm van een doodskist. Ook het interieur heeft uitvaart en begrafenis als thema, zelfs de gerechten op de kaart van restaurant Eternity passen in het thema.

Dineren in een doodskist

De enorme doodskist van twintig meter lang is binnen versierd met rouwkransen en doodskisten op ware grootte. Gerechten hebben namen als ‘Negen dagen’ en ‘Veertig dagen’ – genoemd naar lokale rouwrituelen – en een onheilspellend gerecht genaamd ‘Lets meet in paradise’.

Het restaurant in Truskavets, vlakbij de grens met Polen, is het werk van een lokale begrafenisonderneming. Hij hoopt dat het restaurant wordt erkend als de grootste doodskist ter wereld, en dat het toerisme zal brengen naar de regio, die voornamelijk bekend is om de minerale baden, meldt de Britse krant Telegraph

Reageer op dit artikel