nieuws

Dining City start met WijnSpijs wandelingen

Restaurant

Dining City start begin volgend jaar met WijnSpijs wandelingen. In januari bijt Arnhem het spits af, later in het jaar gevolgd door andere steden. In Arnhem neemt ook ’t Amusement van Masterchef winnaar Estee Stroker deel aan de actie.

Dining City start met WijnSpijs wandelingen

In Arnhem doen in totaal acht restaurants mee aan het WijnSpijs wandelen. Naast ’t Amusement zijn dit Falstaff, Zeldzaam, Smaak, Zilli, Dining56, So-phi en Verheyden.

Later in het jaar volgen Den Bosch, Den Haag, Gouda, Nijmegen, Tilburg, Breda en Rotterdam.

In Arnhem mogen maximaal 500 gasten deelnemen. Zij wandelen langs alle acht restaurants waar ze telkens een gerechtje en een bijpassende wijn krijgen. Meewandelen en mee-eten kost 55 euro. De strippenkaarten zijn te koop bij de deelnemende restaurants en via www.wijnspijs.nl.

Reageer op dit artikel