nieuws

Directeur weg bij Oud Reuchlin & Boelen

Restaurant

Algemeen directeur Rudolf Bijleveld is met onmiddellijke ingang vertrokken bij wijnimporteur Oud Reuchlin & Boelen. Oorzaak van de abrupte beëindiging van het arbeidscontract is ‘een verschil van inzicht over het beleid op lange termijn.

Directeur weg bij Oud Reuchlin & Boelen

Bart Bakker, Chief Commercial Officer van de Baarsma Groep, neemt als ad interim de zaken waar.

Volgens Bart Bakker heeft deze ontwikkeling geen gevolgen voor de huidige koers van het bedrijf. De wijnhandel richtte zich voornamelijk op de horeca, maar sinds oktober ook op slijterijen. Sinds die tijd werkt Oud Reuchlin & Boelen samen met Wijnkoperij Wielinga en Baarsma Tradition.

Andere ideeën

Interim-directeur Bakker geeft aan dat de plannen voor de lange termijn van de holding niet overeenkwamen met de ideeën van Bijleveld. Daarom hebben de twee ‘op een professionele manier’ besloten de samenwerking te beëindigen.

Oud Reuchlin & Boelen gaat op zoek naar een opvolger voor Bijleveld.

Reageer op dit artikel