nieuws

Dobson & Uzcudun neemt Rose’s Cantina over

Restaurant

Dobson & Uzcudun heeft het bekende Amsterdamse restaurant Rose’s Cantina overgenomen. Met de overname groeit het aantal zaken van Dobson & Uzcudun tot vijftien.

Dobson & Uzcudun neemt Rose’s Cantina over

Met de aankoop van Rose’s Cantina is Dobson & Uzcudun nu eigenaar van de twee oudste en bekendste Mexicaanse restaurant van Amsterdam. Het horecabedrijf is ook eigenaar van Café Pacifico op de Warmoesstraat.

Een belangrijk onderdeel van Rose’s Cantina is het tappasrestaurant Gala, voor kleine gerechten en meer geïnspireerd op de nieuwe creatieve keuken van Barcelona. Bemiddeling bij de verkoop werd gedaan door Adhoc horecamakelaars.

Volgens directeur Marco van der Meer van Dobson & Uzcudun passen zowel Rose’s Cantina als Gala uitstekend bij de keten. ‘Het is een aanwinst voor het bedrijf en wij zijn met recht een trotse nieuwe eigenaar’.

Reageer op dit artikel